Введіть номер, приклад +380777777777

АНР попереджає про новий податок на майно

АНР попереджає про новий податок на майно АНР: податок на майно

1 листопада, президент «Американців для податкової реформи» (АНР), Гровера Норкуіст представив коментар до листа міністра фінансів США Джейкоба Лью, який протидіє запропонованій постанові, яка приведе до збільшення податку на майно (або “податку на смерть”, як його ще називають).

У нинішніх податкових правилах нерухомості відповідно до розділу 2 704 Кодексу внутрішніх доходів, справедлива ринкова вартість частки в сімейному бізнесі, що проводиться не поточному ринку – не доступна на основі тесту “готовий-продавець готовий-покупець”. Проте, пропоновані зміни дозволили б Службі внутрішніх доходів в майбутньому виробляти значно вищі оцінки, обмежуючи використання знижок.

Норкуіст пояснив, що “для сімей постраждалих від податку на смерть допускаються дві знижки при визначенні вартості їх майна. Відсутність контролю зі знижкою і відсутність реалізованої знижки. Відсутність контролю зі знижкою може бути потребувана, коли сім’я має меншість акцій власності в активі, в результаті чого в активі холдингу меншу вартість на відкритому ринку. Відсутність можливості мати реалізовану знижку застосовується, коли актив належить родині і не може бути легко ліквідованим через ринковий бар’єрів».

АНР зазначив, що нове регулювання буде “збільшувати податковий тягар для багатьох сімейних підприємств в той час, коли опозиція податку на смерть настільки ж сильна, як ніколи.” Він підтримує запропонований захист сімейних ферм і підприємств, введених законом останнім часом як в Сенаті, так і Палаті представників, які перешкоджали б новій секції правил 2704, або будь-яким майбутнім аналогічним положенням.

Норкуіст прийшов до висновку, що “податок на смерть шкодить економічному зростанню». На базовому рівні, американці знають, що податок на смерть не є справедливим. Це є податком на заощадження, на які ви вже заплатили податки, принаймні, один раз, і, можливо, більш ніж один раз. Ті, хто найбільше постраждають, а саме перше і друге покоління власників малого бізнесу, тому що дійсно багаті можуть уникнути податків через армію бухгалтерів, адвокатів і благодійних планувальників ».

Автор: Олена Кутова
старший юрист компанії Finance Business Service
Замовити послугу

з нашими фахівцями