Введіть номер, приклад +380777777777

Канаді слід переглянути пільгові угоди з податкових питань

Канаді слід переглянути пільгові угоди з податкових питань канадські пільги

Організація економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР) говорить, що уряд Канади має включати пільгове оподаткування малих підприємств в планову перевірку податкових витрат.

Ця рекомендація була зроблена в останньому Економічному огляді ОЕСР Канади. Вона зазначила, що пільгова ставка податку мало зосереджена.

“Метою даної угоди є залишити малий бізнес у великій для інвестування, роблячи цю програму фінансування ефективною. Проте, економічна література по ринку капіталу не включає випадок для субсидування малого і середнього бізнесу на основі їх розміру поодинці. – Такі збої ринку можуть привести до дуже великого або занадто малого фінансового показника», пояснив він.

ОЕСР стверджує, що, в залежності від результатів аналізу, рішення в 2016 році федерального бюджету відкласти ряд запланованих мір збільшується до типового тендерного документу і буде розглядатися як крок у правильному напрямку. Вона додала, що уряд повинен також переглянути свої цілеспрямовані заходи і адаптувати їх по мірі необхідності, щоб гарантувати, що вони правильні, чіткі і проведені ефективно.

В 2016 бюджет відклав будь-які подальші скорочення малого бізнесу ставки податку на прибуток і також уряд проводить огляд податкової системи на наступний рік, з метою усунення нецільових і неефективних податкових заходів.

Автор: Сергій Панов
керуючий партнер Finance Business Service
Замовити послугу

з нашими фахівцями