Сейшели планують значні податкові зміни в 2017 році

Сейшели планують значні податкові зміни в 2017 році Сейшели

Сейшельські острови припинять значні реформи по своїм основним податкам в 2017 році.

З 1 липня 2017 року буде запроваджений новий майновий податок на землю власності на Сейшельських островах, він буде стягнутий тільки для іноземців, і покупки приватної землі іноземцями також привернуть високе державне мито. Гербовий збір буде стягуватися за квадратний метр, але подальші подробиці нового податку все ще знаходяться на розгляді.

Також, уряд пропонує змінити закон про податки для підприємців. Ліміт неоподатковуваний для окремих підприємств, таких як одноосібні торговці або партнери, залишиться в SCR150,000. Крім того, уряд пропонує, щоб передбачувана ставка податку в подальшому була змінена. Ставка податку на підприємства з оборотом до SCR0.5m повинна залишитися на рівні 1,5 відсотка, але податок на три відсотки буде накладено на підприємства з оборотом від SCR0.5m.

Професійні платники податків, такі як бухгалтера та інженери, будуть платити ставку п’яти відсотків.

Уряд звільнить підприємства з річним валовим доходом до SCR1m від сплати податку в перший рік експлуатації для того, щоб допомогти малим і середнім підприємствам. Ларос сказав, що на даний момент метою є “перетворити Сейшели в столицю малого і середнього бізнесу Індійського океану”.

Ларос також оголосив додаткову плату для іноземних гостей, які висаджуються в міжнародному аеропорту Сейшелів. Починаючи з 1 липня 2017 року, Сейшельська громадянська авіація буде вводити додатковий збір у розмірі USD10 за обслуговування пасажирів. Ці гроші будуть внеском для країни, для підтримки високого рівня аеропорту.

Автор: Олена Кутова
старший юрист компанії Finance Business Service
Замовити послугу

з нашими фахівцями