Внесок великих платників податків Великобританії виріс в 2016 році

Внесок великих платників податків Великобританії виріс в 2016 році міст Великобританії

В цьому році, найбільші компанії Великобританії заплатили за податки 82.3 мільярда фунтів стерлінгів (103,2 мільярда доларів США), у порівнянні з 2015 роком, вони заплатили 80,5 мільярдами фунтів стерлінгів, незважаючи на скорочення ставки корпоративного податку, згідно зі звітом PwC.

Податкові вклади від 100 найбільших компаній у Великобританії склали 13,3 відсотка державних надходжень і це вийшло 23.7 мільярда фунтів стерлінгів у вигляді податків, які покриваються виключно за рахунок компаній і 58.6 мільярдів фунтів стерлінгів податків, які зібрали підприємства від імені уряду, такого як ПДВ і податку, який вони сформували самі в 2016 році.

Податки збільшилися на 3.6 відсотка з 2015 року, за рахунок збільшення виплат корпоративного податку. PwC говорить, що в той час як корпоративний податок знаходиться на найнижчому рівні, усунення здатності банків компенсувати свої втрати або зробити компенсаційні виплати з метою оподаткування, призвели до збільшення суми корпоративного податку.

Доходи від банківського податку зросли на 24,4 відсотка в 2016 році після підвищення ставки. Податковий внесок від фінансових компаній, збільшився за останні шість років, в даний час він становить 43 відсотки від податків, що стягуються з 100 компаній. Також, внесок від нафтової і газової промисловості скоротився, в основному через падіння цін на нафту.

“Отримані результати є своєчасним нагадуванням про вартість сектора фінансових послуг для державної скарбниці”, сказав Кевін Ніколсон, керівник відділу податків в PwC.

Автор: Сергій Панов
керуючий партнер Finance Business Service
Замовити послугу

з нашими фахівцями