Введіть номер, приклад +380777777777

Daimler купує PayCash і розробляє власну платіжну систему

Daimler купує PayCash і розробляє власну платіжну систему paycash Daimler Financial Services – фінансова філія німецької компанії Daimler AG і компанія – засновник виробника автомобілів Mercedes-Benz, нещодавно оголосила про те, що вона буде здобувати люксембурзьке платіжне мобільне рішення і електронний гаманець постачальника технології PayCash Європи. Сума угоди тимчасово не розголошується. Daimler Group буде використовувати придбання PayCash в цілях розробки і побудови своєї власної електронної платіжної системи, спираючись на вже існуючі платформи PayCash. Мобільний спосіб, так званої Mercedes оплати, буде включений до філії Daimler Mobility Services, яка, в свою чергу, включає в себе автомобіль компанії Car2Go і європейське мобільне таксі додатку mytaxi. Бодо Уеббер, член ради управління в Daimler Financial Services, сказав: “Мерседес плата є основним компонентом нашої мобільності і цифрової стратегії. Нова платіжна система – підкреслює наші амбіції в якості провідного постачальника послуг цифрового мобільного зв’язку, щоб зробити продукти і послуги, які ми пропонуємо , ще більш привабливими “.
Автор: Олена Кутова
старший юрист компанії Finance Business Service
Замовити послугу

з нашими фахівцями