Введіть номер, приклад +380777777777

Готовий офшор. Купівля офшору.

Готові офшори – у нас вони були є і будуть.Телефонуйте!

Купівля готового офшору вигідна тим, кому необхідно якнайшвидше почати вести діяльність. Адже повний і готовий до використання комплект документів цієї офшорної компанії можна отримати на руки в день звернення. Це дозволить відразу приступити до відкриття банківского рахунку або підписання договору поставок і т.д. Готові офшорні компанії Офшорні компанії все частіше приваблюють бізнесменів політичною стабільністю і низьким рівнем податків. Маючи бажання вивести свій бізнес на новий рівень, варто звернути увагу на можливість купівлі офшору. Готовий офшор – це вже зареєстрована, активна компанія. Купити офшор простіше і швидше, ніж реєструвати нову компанію.

Купівля офшору: переваги і недоліки

Купівля оффшору має ряд переваг:
  • для співробітництва з контрагентами готовий офшор може стати іміджевим фактором. Ви можете купити офшор, створений кілька років тому. Придбаний готовий офшор надасть солідності Вашому бізнесу на відміну від недавно створеної компанії;
  • купівля офшору дозволяє відразу приступити до діяльності. Купити офшор можна за 1 день – ви стаєте повноправним власником готового офшору і можете приступати до відкриття рахунку і укладання угод.
Купівля офшору пов’язана з деяким ризиком:
  • готовий офшор може мати борги у вигляді невиплачених мит і зборів; придбати офшор такого типу невигідно – Вам доведеться оплачувати рахунки;
  • купити готовий офшор у неперевіреного реєстратора небезпечно і тим, що на нього можуть бути відкриті рахунки або компанія вже використовувалась раніше (купівля офшору окрім фінансового ризику може стати загрозою Вашому іміджу, якщо готовий офшор раніше фігурував у сумнівних фінансових угодах).
Рішення купити офшор – відповідальний крок, здатний вивести Ваш бізнес на нові висоти. Крім того, купівля офшору дає можливість вибору зони з прийнятним для Вас рівнем оподаткування. Готовий офшор у відповідній для Вашого підприємства юрисдикції дозволить співпрацювати з іноземними компаніями, зберігати кошти у стабільних банках.

Політика Finance Business Service в питаннях купівлі офшору.

Купити офшор у Finance Business Service Ви можете у найкоротші терміни. Одна з переваг придбання готового офшору у нас — конфіденційність. Звертаючись до реєстраторів, клієнти рідко витрачають час на пошук інформації про компанію, яка пропонує купівлю офшору. «Підводним каменем» може стати сайт, де пропоновані готові оффшори будуть надані у відкритому доступі. Дехто бачить у цьому плюс: є можливість купити офшор з відповідною вам назвою, переглянувши список запропонованих готових офшорів. Тут важливо врахувати, що не тільки Вам доступна подібна інформація. Вона може бути використана потенційними контрагентами або банками, в яких Ви вирішите відкрити рахунки після купівлі офшору. Інформація про те, що Ви придбали готовий офшор, не сприятиме Вашому іміджу. Наша політика така: перелік готових офшорів стане доступним лише тоді, коли Ви приймете рішення купити офшор.

Як купити офшор? Які документи потрібні для купівлі офшору?

Щоб купити офшор, Вам потрібно з’вязатися з нашими менеджерами. Вам нададуть потрібну для купівлі офшору інформацію: юрисдикції, найменування готових офшорів, засновницькі документи на готові офшори. Купити офшор з FBS можна буквально за півгодини. При купівлі офшору за Вашим бажанням можна внести деякі зміни у засновницькі документи. Щоб купити офшор, Ви надаєте нам тільки паспортні дані, посля чого оформляються документи і ви стаєте власником готового офшору.
Автор: Юрій Красильников
управляючий партнер Finance Business Service
Замовити послугу

з нашими фахівцями